Egy bár, ahol nincs alkohol – Nemsokára nyílik

Németország első alkoholmentes bárja nagy nyitási partira készül március 12-én. Lesz kézműves sör, borok, habzóborok és persze koktélok, de mind alkoholmentes változatban. Sőt a cigarettázás és e-dohányzás is tiltólistára került a Zeroliq elnevezésű vendéglátóhelyen. A nyitási partira pedig speckó meglepetésekkel is készülnek az ötletgazdák – olvasható a bár Facebook oldalán.

Forrás: Zeroliq /FB

A Zeroliq Berlin keleti részén, a Friedrichshain nevű városnegyedben kapott helyet. Ez a punkos, alternatív kisugárzású városrész összeköttetésben van Kreuzberg kerülettel és együtt alkotják Berlin egyik legkedveltebb részét. Olyan helyszínek találhatók itt, mint az East Side galéria, vagyis a Berlini Fal megőrzött szakaszának falfestményekkel borított része, de itt láthatjuk a Karl-Marx-Allee mentén álló, szovjet megszállás idejéből fennmaradt épületeket is, és beugorhatunk a Boxhagener Platz közelében megbújó indie butikok vagy fiatalos éttermek valamelyikébe.

Németország első alkoholmentes bárja sem lóg ki a sorból. Itallapján pedig találni harminc különböző alkoholmentes sört és húszféle 0%-os bort, illetve gyöngyözőbort. A leírás szerint koktéljaik is lesznek, de nem minden este. A Facebook oldalukon viszont mindig hírt adnak a mentes prémium koktélestjeikről. Így aki éppen Berlinben jár, és olvas minket, valamint másnaposság nélkül iszogatna egy jót, annak érdemes lehet rápillantania az oldalukra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek