Állást ajánlottak a hercegi párnak, korona is járna mellé

A saját lábára álló Harry hercegnek és Meghan Markle-nak állást kínált a Burger King, amihez még egy-egy új koronát is felajánlottak.

Forrás: Shutterstock.com

Korábban már írtunk róla, hogy miután Harry Herceg és felesége, Meghan Markle az Instagramon bejelentették, hogy a jövőben visszalépnek uralkodói tevékenységüktől, a londoni Madame Tussauds panoptikumból eltávolították a viaszfiguráikat a királyi család többi tagja mellől. Döntésüket – miszerint innentől kezdve dolgozni fognak anyagi függetlenségükért – most a Burger King étteremlánc pécézte ki magának.

Nyomtatott hirdetésükben pedig ez áll:

Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, mi tudunk egy új koronát nektek .. . Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok.

A csipkelődősre vett hirdetés jól ki lett találva, de igazából csak egy célt szolgál, ami alul, a kisbetűs részben olvasható; mégpedig, hogy egyedi marketingfogásként a pár döntését használja fel, hogy új munkavállalókat találjon az étteremlánc számára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek