Ráakadtunk egy éjfekete ünnepi sörre, amit már kóstolni is lehet

  A Szent András Sörfőzde az ünnepek előtt piacra dobta éjfekete, őszibarackos IPA sörét, ami Esthajnal '19 néven és az Esthajnal sorozat hetedik darabjaként került a polcokra. A készítők szerint az őszibarackos sör frissességét jól kiegészíti a gyümölcsös aromájú galaxy komló, és a festőmaláta éjfekete színe. Válhat tehát belőle télnyitó desszertsör, társ egy nagy baráti beszélgetéshez vagy érdekes karácsonyi ajándék is.

  Forrás: Vallo_Photo / szentandrassorfozde.hu

  A sör díszdobozban is elérhető, amiben a kettő darab dizájndíjas sör mellett egy, a sörtípushoz illő tulipánpohár is található. Az Esthajnal '19 valószínűleg azoknak tetszik majd, akik szeretik a testes, ízekben és illatokban gazdag gyümölcsös söröket, az édes és a keserű ízvilágok harmonikus összecsengését – olvasható a sörfőzde sajtóanyagában.

  A Szent András Sörfőzde 2013 óta főz Esthajnal söröket, melyek mindig az aktuális karácsonyi időszakra készülnek. A sorozat darabjai minden évben más ízvilággal készülnek és az a cél, hogy kategóriákat is feszegessenek. A 7,0 %-os Esthajnal '19 őszibarackos fekete IPA különleges összetevői az őszibarackvelő, illetve a galaxy és simcoe komlók, valamint a pale- cara-amber és a festőmaláták.

  Íme a csaplista, ahol az Esthajnal '19-et meg is kóstolhatjuk:

  ♦ a Szent András Sörfőzde referencia-sörözője: Ogre Bácsi
  ♦ Csapház - a jó sörök boltja
  ♦ Jégkert Cafe
  ♦ Stay Beer Bar

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek