Így isztok ti – Karinthy kedvenceit is megkóstolhatja a Gellért libalakomáján!

A Márton-napi Borfesztivál minden évben más-más tematika köré épül fel, idén Karinthy Frigyes briliáns irodalmi paródiája, az Így írtok ti kínálta az ötletet. A cél az volt, hogy a bor és az irodalom elválaszthatatlan kapcsolatát mutassák be a fesztivál négy napja alatt.

Forrás: IX. Márton napi Borfesztivál a Gellértben / Facebook.com

A november 7-től 10-ig tartó fesztivál nulladik napján butiksörfesztivált tartanak, ahol válogatott sörökkel alapozhatnak majd a vendégek. Pénteken és szombaton a belépőért cserében a borfesztiválon korlátlanul lehet majd borokat és pálinkákat kóstolni. A Danubius Hotel Gellért pénteki afterpartiján a Lóci játszik, szombaton pedig a The Biebers ad koncertet – olvasható az esemény Facebook-oldalán, ahol a részletes programot is megtalálják.

A kilencedik Márton-napi Borfesztivál gasztro-programjai is az „Így isztok ti" szlogen köré épülnek fel, és a fogások is a gasztronómia és az irodalom kapcsolatát idézik majd. Az Így pezsgőztök ti lakosztályétteremben például Barna Ádám, a St. Andrea Restaurant executive séfje készíti a prémium kategóriás menüt. Az Így esztek ti Márton napi Sunday brunch-on pedig felvonultatják a Karinthy család legkedveltebb libaételeit is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek