Gasztro Randira várják a zöldülni vágyó éttermeket

A termelők, a környezetbarát terméket, szolgáltatást kínáló cégek és az éttermek Gasztro Randiját immár 8. alkalommal rendezi meg a Felelős Gasztrohős Alapítvány. A Duna-parti KIOSK-ba szervezett találkozót október 8-ra tervezik, és várják az olyan zöldülni vágyó éttermeket és bisztrókat, amik jó minőségű hazai alapanyagokat és környezetbarát termékeket keresnek.

Forrás: Shutterstock.com

Az esemény célja, hogy a személyes találkozással megkönnyítsék az étteremvezetők, séfek, valamint a termelők közti párbeszédet, segítve ezzel a beszállítói együttműködések kialakulását. A programok évről évre fejlődnek, a szervezők idén egy Green Table kerekasztal beszélgetés-sorozatot hoztak össze a KIOSK Budapesttel közösen.

A beszélgetésen a Michelin-csillag és a fenntarthatóság kapcsolatát járják majd körbe többek között Varga Judittal, az alapítvány igazgatójával, Veres Istvánnal, a Babel séfjével, Hlatky-Schlichter Huberttel, a Babel tulajdonosával és Jókuti Andrással, a Világevő blog szerzőjével – olvasható a közleményben. A Felelős Gasztrohős Alapítvány 15 órától kezdődő eseménye regisztrációhoz kötött, amire az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek