Ínycsiklandozó görög vacsoraestet kínál a Globalista Konyha

A Globalista Konyha csapata arról ismert, hogy a világkonyha remekeit igyekszik közelebb hozni a gasztro rajongó magyar közönséghez. Jellegzetességük, hogy egy-két estés vacsorákat szerveznek és mindig újabb és újabb fantasztikus szakácsokat hívnak meg vendégséfként.

Forrás: Globalista Konyha

2019/20-as évadát két görög vacsoraesttel indítja a csapat. Az időpont 2019. szeptember 18. és 19. lesz, a helyszín pedig a KAJAHU. A meghívott séf pedig nem más, mint Maria Elia, aki egy-egy ötfogásos menüsort állít össze a vendégek számára.

A séfről tudni kell, hogy a görög hagyományokat ötvözi saját elgondolásaival, és jelen esetben a legjobb magyar alapanyagokkal, hogy a végeredmény a görög összetevők és ízek eklektikus keveréke legyen - írták a globalistakonyha.com oldalon.

Maria Elia séf és gasztronómiai kurátorForrás: Globalista Konyha

Elia jelenleg a Great Guns Social, London egyik legmenőbb pop-up éttermének gasztronómiai kurátora és 3 díjnyertes könyv, The Modern Vegetarian, a Full of Flavour és a Smashing Plates szerzője. Vacsoraestjén egy klasszikus és egy vegán menüsorból lehet választani. A vacsora ára 18 900 forint személyenként, mely tartalmazza a vacsora alatt felszolgált ásványvizet. A borsor ezúttal nincs benne az árban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek