Egészen szeptember közepéig ehetjük az egyik legfinomabb nyári gyümölcsöt

  Több mint két hónapos lett a hazai dinnyeszezon a magyar termőterületek sokszínűségének, és a vevői igényekhez igazodó gazdálkodók munkájának köszönhetően – olvasható a Store Insider cikkében. Így még szeptember közepéig kaphatunk jó minőségű gyümölcsöt a piacokon és áruházakban.

  Dinnye, szeretemForrás: Pixabay.com

  A hosszabbra nyúlt szezonhoz kapcsolódva idén is elindítottak egy dinnyefogyasztás ösztönző kampányt. Az adatok szerint az elmúlt négy évben a promóciós időszakban mintegy 20%-kal növekedett a gyümölcs fogyasztása.

  A kampány nyár végi időpontjával arra is felszeretné hívni a figyelmet, hogy a dinnyeszezon ma már tovább tart a szeptember 5-ei Lőrinc-napnál. A kampány során számos eseményen kóstolhat hazai dinnyét a vásárlóközönség. Az egyik legfőbb ilyen vidéki esemény a Kiskőrősi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok lesznek, ahol 2019. augusztus 30. és szeptember 1. között várják dinnyekóstolásra a látogatókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!