Rózsa és uborka illatot áraszt egy alagút Londonban

  London egyik legforgalmasabb vasútállomásán, a King's Cross-on, az egyik gyalogos alagutat illatozó tapétákkal csinosították ki a Hendrick's Gin márka nyárzáró kampányfogásaként. Bár a bohókás illusztrációk, a rózsát és uborkákat spriccelő fehér bálna, és a pillangókkal repkedő, kalitka szoknyájú lány is lelassítja egy kicsit a mindig rohanó utasokat, a tapétázott útszakasz igazi szenzációja az, hogy illatozik is.

  Forrás: agencyspace.co.uk

  És nem is akármilyen illatot párologtat – a gin márka jellegzetes rózsa és uborka aromáját érezni végig az alagútban. Az ötletet a Space nevű cég valósította meg, és ezzel elkészítette a világ első illatos tapétáját, és a világ egyik leghosszabb padlótakaró fóliáját is – olvasható a Lonely Planet oldalán. 

  A falakat fedő poszterekről a gin főösszetevői köszönnek vissza, a padlón pedig impozáns feliratok biztatják a járókelőket, hogy lépjenek ki a hétköznapi körforgásból, és fedezzék fel az élvezetes, nem mindennapi dolgokat.

  Aki éppen Londonban jár, vagy oda tervez kirándulást, az a King's Cross-on található 9 és ¾-ik vágány mellett szeptember elejéig még ezt az illatos alagutat is felkeresheti. Eddig díszítik ugyanis bálnák, bicikliző macskák, rózsafejű hölgyek, szárnyas kristálypoharak, koronás óriásflamingók és uborkaszeletek az alagutat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!