Gamereknek és a sportolóknak nyitottak pop-up bárt

A Washington D.C.-ben alapított Drink Company ismét előrukkolt egy tematikus bárral. De ahelyett, hogy csak egy témára fókuszált volna, most rögtön hármat is feldolgozott. A pop-up bárjairól híres cég csapata idén egy háromemeletes bárba fektette a pénzét és minden képzelőerejét.

Forrás: Drink CompanyDC / FB

A teljes nevén Levels Unlocked: House of DC Heroes a gamer közösségnek és három legkedveltebb játékuknak állít emléket. A bár három jól elkülöníthető teremből áll, az egyik neve NBA2k19, a másik nem cifrázza, simán csak Overwatch néven fut, a harmadik pedig a Super Smash Bros. Ultimate nevet viseli. A dekort és koktélokat mindegyik teremben a játékokhoz megfelelően találták ki - olvasható a Lonely Planet cikkében.

Ahogy a cég korábbi Trónok Harca és Sakura virágzás tematikájú bárjánál is (itt többek között vastrón és virágzó cseresznyefák voltak) ezeknél az új témáknál is megtalálható minden, ami a játékokra jellemző. Az NBA bárban hétszáz darab kosárlabda díszíti a falat, amelyeket mintha feldobálták volna, és ott ragadtak volna a plafonon és az ajtók felett.

Karakterek és koktélokForrás: Karlin Villondo Photography 2019/Nicholas Karlin/Drink CompanyDC/ FB

Az Overwatch nevű, rendkívül kedvelt számítógépes játék termében két főkarakter, Hanzo és Genji fény installációs sárkányszelleme lebeg a vendégek feje felett, míg a Super Smash Bros. bárban az összes ismert Super Mario és Pokémon karakter a barátunk lehet, egy megkomponált koktél mellett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek