Összecsap a mangós-chillis burger és a burrito Veszprémben

Kedvenc street foodot választ Veszprém az Utcazene Fesztiválon. A rendezvény ideje alatt 29 food truck parkol majd le a városban, hogy a mindennapi gyorsételek helyett gourmet fogásokkal kápráztassa el a helyieket és a fesztiválozókat. A Veszprém kedvence címért többek között spanyol édességekkel, mangós-chillis burgerrel és ínyenc burritoval szállnak versenybe a kocsik.

Forrás: Kálló Péter / foodtruckshow.hu

A rendhagyó kínálatból pedig a helyiek megszavazhatják, melyik fogás lesz a Veszprém kedvenc street foodja. A kocsik a burger és burrito mellett többek között stropwaffellel, faszénen sült malacos batyuval és 12 órán át füstölt Angus marha oldalassal is neveznek, szóval lesz mit kóstolni – olvasható a sajtóközleményben.

A 2019. július 17. és 2019. július 20. között tartó Utcazene Fesztiválon a 29 autó közül 9 a fesztiválon debütál majd, de a kocsik között ott lesz a korábban megválasztott 2019-es év food truckja és a nemzetközi BBQ verseny sztárja, a Zabáljcsak is.

Forrás: Erhardt László / foodtruckshow.hu

A legfinomabb ételekre a foodtruckshow.hu oldalán lehet majd szavazni a fesztivál ideje alatt, a nyertest pedig szombaton 18 órakor hirdetik ki.



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek