Pegazus hátán szárnyalnak a natúr és természetes borok

Természetes borok, organikus ételek és két felvidéki űrturista elképesztő lemezei találkoznak a Káli medence egyik legszebb helyszínén, Szentbékkállán, a Pegazusnál.

A MITISZOL csapata 2019. augusztus 10-re vár minden érdeklődőt a Balaton parttól kicsit távolabb, a szentbékkállai templom lábánál fekvő Pegazushoz. Már a helyszín is magáért beszél; a falu legmagasabb pontján, hatalmas fák és egy 200 éves épület növényekkel benőtt kőfalai között és körül rendezik meg a MITISZOL? goes Balaton! rendezvényt.

Forrás: mitiszol.hu

A látogatók egy kísérletező, merész és tudatos bulira készüljenek, ahol kötetlenül ismerkedhetnek a természetes/natúr borokkal és borászokkal az ország és Európa számos pontjáról. A vegyszermentes szőlőből adalékanyagok és manipuláció nélkül készített természetes borok mellé, helyi alapanyagokból, a Balaton felvidékhez minden ízében passzoló ételekkel készül a házigazda – olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a pontos programot és a kiállítókat is megtalálják.

A funky, soul, afrobeat és elektronikus zenei ellátásról pedig a Moonbase Patel Disco párosa gondoskodik, akik egy diszkó zenével és pszichedelikus kutatással foglalkozó, szigorúan bizalmas űr misszió hátrahagyott legénysége. Egyben az első földönkívüli tánc klub megalapítói.

Forrás: mitiszol.hu

A kóstoló 17:00-tól kezdődik, érkezni tetszés szerint lehet. Augusztus 10-ig még lehet venni elővételes jegyet, ami 6.900 Ft / fő, illetve a helyszínen is válthatnak majd 7.900 ft/ fő áron. A jegyek tartalmazzák a kóstolt borokat és Szigetközi Friss vizet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek