Pegazus hátán szárnyalnak a natúr és természetes borok

  Természetes borok, organikus ételek és két felvidéki űrturista elképesztő lemezei találkoznak a Káli medence egyik legszebb helyszínén, Szentbékkállán, a Pegazusnál.

  A MITISZOL csapata 2019. augusztus 10-re vár minden érdeklődőt a Balaton parttól kicsit távolabb, a szentbékkállai templom lábánál fekvő Pegazushoz. Már a helyszín is magáért beszél; a falu legmagasabb pontján, hatalmas fák és egy 200 éves épület növényekkel benőtt kőfalai között és körül rendezik meg a MITISZOL? goes Balaton! rendezvényt.

  Forrás: mitiszol.hu

  A látogatók egy kísérletező, merész és tudatos bulira készüljenek, ahol kötetlenül ismerkedhetnek a természetes/natúr borokkal és borászokkal az ország és Európa számos pontjáról. A vegyszermentes szőlőből adalékanyagok és manipuláció nélkül készített természetes borok mellé, helyi alapanyagokból, a Balaton felvidékhez minden ízében passzoló ételekkel készül a házigazda – olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a pontos programot és a kiállítókat is megtalálják.

  A funky, soul, afrobeat és elektronikus zenei ellátásról pedig a Moonbase Patel Disco párosa gondoskodik, akik egy diszkó zenével és pszichedelikus kutatással foglalkozó, szigorúan bizalmas űr misszió hátrahagyott legénysége. Egyben az első földönkívüli tánc klub megalapítói.

  Forrás: mitiszol.hu

  A kóstoló 17:00-tól kezdődik, érkezni tetszés szerint lehet. Augusztus 10-ig még lehet venni elővételes jegyet, ami 6.900 Ft / fő, illetve a helyszínen is válthatnak majd 7.900 ft/ fő áron. A jegyek tartalmazzák a kóstolt borokat és Szigetközi Friss vizet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!