Jön egy megfizethető street food fesztivál

Immár negyedik alkalommal rendezik meg Cegléden az Alföldi Street Food Fesztivált, ahol jó buli és különleges ételek várják majd a látogatókat 2019. július 18-tól 21-ig. A rendezvényen a szervezők felvonultatnak számtalan egyedi recept alapján készült street food ételt. Lesz minden, ami szem szájnak ingere: sertés, marha, szárnyasokból készült ételek és megannyi sör, illetve borféle – olvasható az esemény Facebook oldalát, ahol minden programot és jegyárat megtalálnak.

Egy argentin street food finomság, talán még ilyen is lehet a feszten - A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

Idén is a megszokott helyszínen, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont területén és a mellette fekvő füves környezetben rendezik a fesztivált, ahol a színpadokon a magyar könnyűzenei élet előadóival, a gasztro soron pedig a különböző food truck-ok ételeivel találkozhatnak.. Az idei évtől azonban már nem csak az ételeké és a zenéé a főszerep,, hanem a napközbeni sportolási lehetőségeké is.

A program leírásában azt is olvashatják, hogy a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások árai 2019-ben is baráti szinten maradnak. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör 450 forint alatti áron lesz kapható, a fesztivál területén belül pedig akár 1000 Ft alatti áron is találni lehet majd jó minőségű street food-ot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek