Ingyenes gyógynövénynapokat tartanak Bükkszentkereszt főutcájában

  A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa természetgyógyász és okleveles fitoterapeuta, immár 13. alkalommal tart gyógynövénynapot Bükkszentkereszten. A kétnapos eseményt július 13-14-re tervezik. A rendezvény ideje alatt számtalan vendég látogat majd el a helyszínre.

  Forrás: Szabó Gyuri bácsi / Facebook.com

  A XIII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon többek között ott lesz Für Anikó Jászai Mari-díjas színésznő, Rakonczay Gábor extrém sportoló, aki nemrég tért vissza az Déli-sarkról, Dr. Hegyi Gabriella professzor, a Hagyományos Kínai Gyógyászat legismertebb magyarországi képviselője Dr. Sári Erzsébet belgyógyász, természetgyógyász, Lehoczki László, a kutyalélektan ismerője és Nagy Réka (Ökoanyu) blogger is – olvasható a Györgytea.hu oldalán, ahol a részletes programot is megtalálják.

  A beszélgetések mellett lesznek gyógynövényes tanácsadások, szűrővizsgálatok, természet- és madárvédelmi bemutatók, gyereksziget, Mackó Kórház, kézműves sarok és házi finomságok kóstolója, valamint Aviva torna és túrázási lehetőség is.

  Forrás: Szabó Gyuri bácsi / Facebook.com

  A rendezvény több helyszínen zajlik majd, a Bükkszentlászló felől nyíló főutcán. A gyógyövénynapokra nincs belépő. Az érdeklődők ingyen vehetnek részt az előadásokon, mozgásórákon, egészségügyi szűréseken és a személyre szabott tanácsadásokon is. Csupán a gyógymasszázs kezeléseknek és a gyógynövénykert-látogatásnak, valamint a túrának van jelképes honoráriuma.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!