Buborékfesztivált tartanak a Mikszáth téren!

Magyarország legnagyobb borközössége, melyet 2005-ben alapítottak – kezdetben rádióműsorként – ma már körülbelül 40 boros rendezvényt szervez évente. Ezek közül a legnagyobb beltéri kóstoló a a 3000 fős Borjour Magnum a Millenárison. A 2019. június 28-29-én megrendezett Borjour Miksz! nem ilyen nagy, de a hangulata magáért beszél.

Forrás: Borjour Mix / Facebook

A Mikszáth Kálmán téren megrendezett eseményen kóstolhatnak majd cavákat, proseccót, franciacortákat, crémant-okat, champagne-okat, pezsgőket gyöngyözőket és kisüzemi söröket is. Vagyis minden ami bubis és jó – írják a fesztivál Facebook oldalán. Az 1000 forintos belépőjeggyel bejárható két estén bárokkal és utcazenészekkel keltik életre a teret. A jegy árában benne lesz minden vendég számára egy kóstolópohár és egy welcome drink. A jegyet a helyszínen is megvásárolhatják majd.

A kiállítók között champagne-t és crémant-ot kínál majd a Borkorzó és a Bor és Más, proseccót a Wine Mission-nél és a Gepárd és Űrhajónál is kóstolhatnak. Cavákat a Vino Castillo és a Borjour-válogatás hoz a rendezvényre. A kisüzemi sörök pedig a Monyó Brewing Co, és a Reketye Sörfőzde jóvoltából lesznek kóstolhatók. A fesztet 2019. június 28-29-én 15:00 és 23:00 óra között látogathatják majd az érdeklődők.

Címlapkép forrás: Pixabay.com / Couleur

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek