A legfinomabb halételeket kóstolhatjuk végig Tiszafüreden

Több tízezer érdeklődőt várnak a 2019. július 12. és 14. között zajló Tiszafüredi Halasnapokra, amelyen többek között karnevál, koncertek, főzőverseny és légi bemutató is szerepel a programok között.

Forrás: shutterstock.com

A hagyományos karneváli menetre 2019. július 12-én délután kerül majd sor, ekkor majdnem félezer résztvevő vonul keresztül a városon. A rendezvény három napja alatt koncertet ad többek között a Hooligans, a Punnany Massif, a Republic, a ManGoRise, a Halott Pénz, a Kelemen Kabátban és a Budapest Bár. Rajtuk kívül több művészeti együttes is fellép.

Július 13-án, szombaton - rossz időjárás esetén vasárnap - Veres Zoltán műrepülő tart légi bemutatót. Hétvégén pedig a Tisza-tó Fővárosa Strandfoci Kupát is megrendezik a szabadstrandon. A jó programok mellé finom ételek dukálnak, amiket a Halételek utcáján találnak majd meg. Megismerhetik a térség jellegzetes ízeit, halászlét és sült halat is kóstolhatnak. De a legtöbb ember vonzó program a IV. Tiszai Halételek Fesztiválja lesz a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban, ahol halászléfőző-versenyt is rendeznek, miután óriáshálóval látványhalászatra is sor kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek