Megnyitott New York első kutyafagyizója

Mondani sem kell, hogy a fagylaltvilág minden nappal egyre tágul. Ma már olyan ízeket kapni, amikről korábban álmodni sem mertünk. A csokis keksztől a sós karamellán át a bacon ízű fagyikig terjed a skála. Minőségi olasz gelatot kapni Magyarországon, vegán fagyit, laktózmenteset és cukormenteset pedig már majdnem minden fagyizóban a világon.

Ollie's Ice Cream + StuffForrás: Elite Daily / Facebook

De a június elején beüzemelt Ollie's Ice Cream + Stuff egy egészen más irányba indult el. A tulajdonos nem csak hiánypótló fagyizót nyitott Brooklyn Bushwick negyedében – itt ugyanis eddig nem volt fagylaltozó – hanem egy kutyák számára is fogyasztható gombóccal indította útjára vállalkozását - olvasható a Lonely Planet oldalán.

A csoki, vanília és eper fagyi mellett olyan hideg édességek is kaphatók a pultban, mint a mogyorókrémes fagyi, a banán, az édesburgonya és az organikus sütőtök püré, persze szezontól függően. De az igazi kedvenc a kenyér és rózsa fagyi, illetve a Midnight Mint. Bár a kutyusok csak egy fajta fagyiból választhatnak, a gazdik így is örülnek a lehetőségnek. A tulajdonos pedig jól tudja mitől olvadnak el a vendégek, mivel Simon nevű kutyusa már évek óta Instagram sztár. Elmondása szerint nincs is annál aranyosabb, amikor egy kutyus vagy egy kisgyerek fagyit nyalogat. Na ennek a látványnak egyszerre lehet szemtanúja az, aki ide betér.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek