Tapasok éjszakájára várnak a Gasztrohegyen!

Június van, 30 fok a Szent György-hegyen is. De a badacsonyi pezsgés a meleg ellenére sem áll meg, hisz vízközelben vagyunk, fújdogál a szél a hegyen és nem a lakásban ücsörgünk. Hétvégéken és hét közben is zsibong a Badacsony, korzóznak Füreden, tele a domboldal Csopakon, nyílik a levendula, mindenkit vár az újranyitott badacsonyi Hableány, az offline túrások telefon nélkül másszák meg a hegyet, és 2019. június 21-én jön a tapasok éjszakája - olvasható az esemény közleményében és Facebook oldalán.

Forrás: Gasztrohegy extra / FB

Az év egyik legrövidebb éjszakáján, a GASZTROHEGY extra elnevezésű eseményen, a résztvevő gasztrohelyek extra tapasokkal készülnek a vendégeknek. A 18 órakor kezdődő és 24 óráig tartó étterem-járás ideje alatt minden résztvevő helyen több tapast kóstolhatunk: többek között lesz füstölt tokhal, krémek kovászolt kenyéren, szarvasgomba, töltött tészták (derelye, pelmenyi, ravioli), lecsó, marhapörkölt lepénnyel, velőscsont, nyúl curry, marhanyelv szendvics, és direkt erre az alkalomra kitalált fúziós tapasok is.

A résztvevő éttermeknél, vagyis a frissTeraszon, a Szőlőhegy Bisztróban, a Tilia Borvendéglőben, a Bonvino Borbárban, a Pláne Badacsony borteraszon, az Istvándy Borműhelyben, a Borbarátok Étteremben, a Tölgyes Kúriában és a Kisfaludy-házban a tapaszokat együtt és külön is kóstolhatjuk. Akárcsak az előző Gasztrohegy alkalmakon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek