Ebben a borligetben az egész család jól érezheti magát

Egyre nehezebb kiválasztani a megfelelő bor- és gasztronómiai programot, mivel egyre több van belőlük. Mondhatnánk, hogy mindegyik ugyan olyan, de ha már meglátogattunk párat, akkor igenis lehet köztük különbséget tenni. A 2019. június 14-15-re tervezett Vingardium Borliget például az ínyenceket várja. A rendezvény immár negyedik éve állja a versenyt és továbbra is ingyenesen látogatható; a gourmet borkedvelőknek csak a Vingardiumos fesztiválpoharat kell megvenniük, amiből több mint harminc pincészet borait kóstolhatják.

Forrás: vingardiumborliget.hu/FB

A kínálatból hét kiállító is „Az év bortermelője" cím birtokosa, de a kis kézműves pincészetek borai között is igazi kincsekre lelhetnek. A borászatok nagy része évente visszatér, és szinte valamennyi borvidék képviselteti magát a ligetben – olvasható a Vingardium sajtóközleményében és honlapján.

A gasztroudvarban az ismert és kedvelt food truckok mellett a hagyományos konyha ízei is az asztalra kerülnek. Ott lesz a kiállítók között a Sajtmanufaktúra, az Antik rétes, a Hungarobistro, a Gulyásbomba, az Ami Burger, a SAIT Foodtruck, a Vitéz Kürtős, a Bubble Waffel és a Panyolai pálinka is.

Forrás: vingardiumborliget.hu

A zenei repertoár szokás szerint a jazzesebb, blues-osabb, chill hangulat felé halad napközben, este pedig jönnek majd a fesztivál zenekarok. De lesz komolyzene, örömzene és egyszálgitár is.

Jó ha tudják!
- A Pohárjegy, ami tartalmazza a hivatalos fesztiválpoharat, az adott napra szóló karszalagot és 1 db kóstoló kupon 2000 forintba kerül, azoknak pedig, akik rendelkeznek XVI. kerületi lakcímkártyával, 1600 forint.
- Fontos, hogy a boros standoknál és a gasztronómiai kiállítóknál csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Illetve a borkurzusok és a szabaduló szoba előzetes regisztráció után, karszalaggal látogathatók.
- A Borliget pénteken 15 órakor nyit, szombaton pedig 11 órakor, a buli este 23 óráig tart mindkét nap.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek