Kerekeken gurul a kaja és a művészet Zalaegerszegen

 Az első Street Food Weekend programsorozatot 2017-ben rendezték meg Zalaegerszegen, hogy bemutassák a helyieknek az igényes és minőségi utcai ételeket. Két évvel később a food truckok mellé becsatlakozott a Z'Art elnevezésű művészeti fesztivál. A friss zenei és képzőművészeti eseményen, amit 2019. május 31. és június 2. között rendeznek meg, jelen lesz az irodalom, a költészet és a fotóművészet is.

Forrás: Street Food Weekend Zalaegerszeg / FB

A háromnapos rendezvényen bemutatják a város dísztermében az "Egerszeg ízét": egy különleges zalaegerszegi desszertet, amit Geiger Bianka alkotott, illetve a Csipke Passzázst Alagút Galériává alakítják át, ahol a Zalaegerszegi Fotóklub munkáiból nyílik szabadtéri tárlat.

A gasztronómiai programok a művészeti fesztivállal párhuzamosan zajlanak majd. Az előző két év vendégszámára figyelve, idén 25 különböző food truck parkol majd le a polgármesteri hivatal előtti térre és környékére. A street foodosok kínálata még alakul, de az esemény Facebook oldalán pár napon belül már olvasható lesz a végleges lista.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek