Vacsoraestekkel is készülnek a Fesztiválkatlanra

Ötödik szezonját kezdi meg május végén a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ahol a szervezők koncertekkel, színházi előadásokkal és már tematikus vacsoraestekkel is várják a közönséget. Az idei évben három helyszínen élvezhetik a Fesztiválkatlan eseményeit. A nagyszínpadon többek között fellép Bonnie Tyler és a Lord of the Dance formáció Michael Flatley koreográfiájával. Valamint koncertet ad az Alekszandrov együttes, az orosz hadsereg kórusa is.

Forrás: shutterstock.com

Az ALEXANDROV The Red Army Ensemble előadását követi egy témájában tökéletesen illeszkedő orosz vacsoraest, amit a szervezők összekötöttek a Bajnokok Ligája döntőjének vetítésével. Nehéz ennél jobban fokozni a hangulatot, de a Katlan kávézóban kóstolható ételek azért rátesznek még egy lapáttal – olvasható a Fesztiválkatlan oldalán.

Akik befizetnek a 2019. június 1-re tervezett vacsorára, azokat előételként blini várja füstölt lazaccal, majd érkezik a pikáns, cékla alapú borscs leves, főételként pedig pelmenyit szolgálnak fel, illetve sertéskarajt Orloff módra és marhát Stroganoff módra. Az estét szirnyiki, azaz túrófánk zárja erdei gyümölcs szósszal. A vacsora és az óriáskivetítőn nézhető BL közvetítés ára 8 500 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek