Nemsokára felizzik a parázs a Nagyerdőn!

 A Debrecziner Gourmet Fesztivál a Békás-tó partján 2019. június 14-16. között várja majd az érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy megmutassa, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsgasztronómiát képviselik. A kiállítók között találnak majd fine dining éttermeket, bisztrókat és food truckokat, illetve a kistermelők is tiszteletüket teszik a Nagyerdőben.

Forrás: Debrecziner Gourmet / Facebook.com

A fesztivál honlapja szerint, idén a Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként budapesti sztáréttermek fogásait is megkóstolhatják a látogatók.

A budapesti OTP Bank Gourmet Fesztiválhoz hasonlóan a finom ételek és minőségi alapanyagok mellett gasztroszínpadi előadások, koncertek és gyerekprogramok is várják majd a látogatókat. Bár ezeknek a listája még alakulóban van, azt már tudni, hogy a Debrecziner Gourmet 15-20 fős workshopokat is szervez majd.

Forrás: Debrecziner Gourmet / Facebook.com

A pénteki és vasárnapi napra egyet, a szombatira pedig kettőt terveznek a szervezők, a workshopok ára 2400 forint a belépőn felül. Az egynapos kedvezményes, online megvásárolható jegy ára 1490 Ft/Fő, a három napos bérlet ára pedig 9 900 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek