Nemsokára felizzik a parázs a Nagyerdőn!

   A Debrecziner Gourmet Fesztivál a Békás-tó partján 2019. június 14-16. között várja majd az érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy megmutassa, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsgasztronómiát képviselik. A kiállítók között találnak majd fine dining éttermeket, bisztrókat és food truckokat, illetve a kistermelők is tiszteletüket teszik a Nagyerdőben.

  Forrás: Debrecziner Gourmet / Facebook.com

  A fesztivál honlapja szerint, idén a Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként budapesti sztáréttermek fogásait is megkóstolhatják a látogatók.

  A budapesti OTP Bank Gourmet Fesztiválhoz hasonlóan a finom ételek és minőségi alapanyagok mellett gasztroszínpadi előadások, koncertek és gyerekprogramok is várják majd a látogatókat. Bár ezeknek a listája még alakulóban van, azt már tudni, hogy a Debrecziner Gourmet 15-20 fős workshopokat is szervez majd.

  Forrás: Debrecziner Gourmet / Facebook.com

  A pénteki és vasárnapi napra egyet, a szombatira pedig kettőt terveznek a szervezők, a workshopok ára 2400 forint a belépőn felül. Az egynapos kedvezményes, online megvásárolható jegy ára 1490 Ft/Fő, a három napos bérlet ára pedig 9 900 forint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!