Ezt az éttermet meg is vehetik vacsora után

A The Manzoni nevű étterem sokkal többet kínál, mint ami a menükártyán fel van tüntetve. A Tom Dixon belsőépítész és designer által megálmodott vendéglátóhelyen nem csak a különleges ételek rendelhetőek meg, hanem az asztalok, lámpák, székek, fotelek és az étkészletek is.

Forrás: Via The Manzoni /Tom Dixon/Facebook.com

Az éttermet a Milánói Divathét idejére, április végén nyitották meg, úgynevezett elő-nyitásként. Ez az időszak április 9-től 14-ig tartott. A 100 férőhelyes vendéglátóhelyet a Tom's Design Research Studio valósította meg a híres Teatro alla Scala-hoz közeli Via Alessandro Manzoni mentén - olvasható a thespaces.com cikkében.

Az állandó kiállítási teret (showroom) és éttermet 2019. május közepén nyitják meg újra a nagyközönség előtt. A Dixonra jellemző indusztriális esztétikum minden fordulóban tetten érhető. A stúdió a menta zöld színnel és fényes arannyal, valamint matt ezüsttel enyhítette a beton, acél és márvány felületeket.

Forrás: Via The Manzoni /Tom Dixon/Facebook.com

A stúdiónak és a designernek nem ez volt az első ilyen vállalkozása. Dixon nemrég egy olyan épületet nyitott Londonban a híres Coal Drop Yards kikötői negyedben, ami egyszerre étterem, showroom és bérelhető iroda is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek