Fitnesz kürtőskalács és Kürtös Csapágy is várja az édesszájúakat ezen a vigasságon

  Hat kürtőskalács-készítő stand várja az érdeklődőket sok más program mellett a Kürtőskalács Vigalom elnevezésű rendezvényen 2019. május 10. és 12. között a a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában, a Holnemvolt Várban. A rendezvényen kóstolhatnak majd Kürtös Zserbót, Kürtös Csapágyat és itt mutatkozik be először a tavalyi Kürtős Kaland nyertes desszertje, a Mákvirág, ami egy az aszalt szilvás, mákos, krémes, virágszirom formájú édesség.

  Forrás: Laszlo.Zsigmond@Gmail.Com/Kürtőskalács Vigalom/Facebook.com

  A hagyományos és megszokott kürtőskalács-desszertek mellett glutén- és tejmentes, valamint fitnesz és különleges ízesítésű kürtőskalácsok is kínálják majd magukat. A környezettudatosság jegyében pedig minden kürtőskalácsot egy kukoricából készült lebomló csomagolóanyagban vehetnek át a kiállítóktól.

  A rendezvényen honlapján olvasható, hogy a Holnemvolt Vár nevezetességei is szerepet kapnak a háromnapos fesztivál ideje alatt. Miután megsütögették a minigrillek fölött a kalácsokat és megkóstolták a krémmel töltött csapágyakat, felkereshetik a Hetedhét Palotát, a Cápa sulit és a Sünispotályt is, ahol a gyógyuló süniknek sugározhatnak egy kis szeretetet.

  Forrás: Laszlo.Zsigmond@Gmail.Com/Kürtőskalács Vigalom/Facebook.com

  Mindezek mellett táncos flashmobbal is készülnek a szervezők. Lesz kvízjáték és óriási malomjáték, a gyerekeket pedig zenés mesemondással, papírszínházzal, cirkusszal, kézműves foglalkozásokkal és bábjátékkal is várják, esténként pedig akusztikus koncertek szórakoztatják a közönséget.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!