Egy húsvéti desszert, amire tökéletesen illik a ronda de finom jelző

  Egy edinburghi étterem, a Bertie's Restaurant egy olyan húsvéti édességgel rukkolt elő, amiről sokan álmodtak már, de még sosem valósították meg. Pedig nem is annyira elrugaszkodott ötlet, hiszen ha létezik (és finom is) a rántott banán, a rántott tej és a rántott fagylalt, akkor a húsvéti időszakra miért ne rendelhetnénk rántott csokitojást.

  Bertie's Fish and ChipsForrás: sundaypost.com /

  Az étterem, ami 2018 végén nyitott és nem sokkal később meg is választották Írország legjobb fish and chips vendéglőjének, fogta a Cadbury cég tejkrémmel töltött tojásait és egy ellenállhatatlan, ropogós, csokis, krémes és olvadós desszertet készített belőlük. Ahogy a legtöbb ilyen édes rántott dolgot, ezt sem ajánlott egyszerre bekapni, hacsak nem vágyunk harmadfokú égésekre a torkunkban. A csoki bizony kegyetlen is tud lenni - olvasható a Sundaypost.com oldalán.

  A 6 fontért kapható rántott csokitojásokat egy hétig lehet kapni az étteremben. A húsvéti szezonnak 2019. április 25-én lesz vége.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!