Kóstolják meg Finnországot nagykanállal!

Az idei TASTE Finland Étterem Napot immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a FinnAgora és a Finn Nagykövetség. A tavalyi fesztiválon megújították a koncepciót, 2019-ben pedig mégtovább ötleteltek a programokkal. A 2019. május 11-én 13:00-tól 16:00 óráig tartott TASTE Finland napra, az abszolút kezdőket és a veterán látogatókat is szívesen várják - olvasható a rendetvény Facebook oldalán. 

Forrás: TASTE Finland pop up restaurant / FB

A Finn Nagykövetség udvarán megrendezett eseményen idén ismét menő és új finn street food trendekkel készülnek a szervezők: lesznek főételek, snackek és desszertek vegetáriánusoknak és húsevőknek egyaránt! Kipróbálhatják majd a nordic stílusú nor/ma pékség különlegességeit, a Rejiji Pince borait, illetve a fekete kávézó felpörgető kávéit.

Az emésztéshez jó zene dukál majd, illetve láthatnak egy fotókiállítást, amit Alli Ikonen fotóiból rendeztek FOOD AFFAIRS címmel. Játsszhatnak mölkkyt (vagyis finn tekejátékot), rajzolhatnak színes krétacsendéleteket az aszfaltra (nem csak gyerekeknek!) és részt vehetnek a garázsvásáron, ahol igazi finn kincsekhez juthatnak hozzá másodkézből. A programokon való részvétel ingyenes, de az ételek, italok és a garázsvásár saját költséges. Az esemény bevételét az Auróra kulturális és közösségi ház önkéntes programja kapja majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek