Magyar étterem pitéjével jelentkezik be a Google instafiókja

   A világ egyik legnagyobb és legismertebb cége, a Google 4146 #mysuperg hashtagra beérkezett bejegyzésből (fotó és videó) Rosenstein Tímea cukrász pitéjét választotta ki legfrissebb profilképének az Instagrammon. A fotón Tímea egyik legújabb pitealkotása látható, amin színes drazsékból a cég nagy G betűjét rakták ki.

  A cukrásznak azonban nem ez az első ilyen pitéje. Miután a Rosenstein Vendéglőben ráérzett a sütés szépségére, egyre másra készíti az érdekes pitéket; és nem csak fotózásra. Legutóbb a Textúra és a Borkonyha kapott tőle gratulációs pitét, az idei Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Gálán elért díjaikért.

  A pitén a Voronoj-cellák geometria mintázata köszön vissza, ami a Textúra étterem belsőépítészeti dizájnjának az alapja. Ez a mintázat lelhető fel a falevelek erezetén, a szitakötők szárnyán, a teknősök páncélján és a zsiráf foltjainak elrendezésében is.

  Címlapkép forrása: mysuperg / Google

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!