Gasztro- és könnyűzenei programok az első Ipoly Feszten

Öt magyar és kettő határon túli településen tartják az első Ipoly Fesztet, ami az Ipolymenti településeket átölelő programsorozat lesz. A 2019. június 21. és 23. között megrendezett háromnapos fesztivál célja, hogy a sokféle program mellett az odalátogatók megismerhessék a térség természeti értékeit és kulturális sokszínűségét, amibe bele tartoznak a helyi hagyományok és szoksáaok, a gasztronómiai különlegességek bemutatása és az emlékezetes családi programok is.

Forrás: Ipoly Feszt / facebook

A szervezők fontosnak tartották, hogy a magyar komoly- és könnyűzene népszerű képviselőit is meghívják a rendezvényre, így a színpadon fellép majd Bogányi Gergelytől a Bagossy Brothers Company-ig, megannyi remek zenész. A pontos programokat és a fellépők sorát az esemény Facebook oldalán hamarosan közzéteszik, és folyamatosan frissítik.

A programok hét helyszíne Szob, Márianosztra, Vámosmikola, Kemence, Ipolydamásd, valamint a Szlovákia területén lévő Ipolyság (Sahy) és Ipolyszalka (Salka) lesznek. A rendezvény a szervezők szándéka szerint ingyenes lesz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek