Világhírű nomád séf lesz Budapest vendége

Az Eatwell X St.Andrea Restaurant – Négykezes Pop-up vacsora vendég séfje az a mexikói származású, finn Santiago Lastra lesz, akit 2015-ben a San Pellegrino a 10 legjobb fiatal skandináv szakács közé választott. A két időpontban, 2019. április 11-én és 12-én megrendezett eseményen Lastra a házigazdával, Barna Ádámmal főz majd együtt, akinek a konyháját átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve egyedi gasztronómiai élményt nyújt – olvasható a rendezvény Facebook oldalán.

Forrás: Eatwell‎ Budapest / Facebook.com

Santiago Lastra hitvallása, hogy mexikói szívvel, és mindig helyi, szezonális alapanyagokból főzi élénk és ízletes ételeit. Az elmúlt években vacsoraestekkel turnézta körbe Európát, ezért is nevezték el a nomád séfnek. Kulináris tudásának köszönhetően ezidáig 26 országba jutott el világszerte. Dolgozott már a spanyol Mugaritz étteremben is, ami jelenleg a világ 6. legjobbja. Skandináv útja során a koppenhágai Bror étteremben és a Nordic Food Lab-ben is megfordult. Most azonban lehet, hogy pont Budapest lesz útjának utolsó megállója, mert az a hír járja, hogy nemsokára megnyitja első éttermét. A Kol Restaurant London belvárosában kap majd helyet.

A budapesti pop-up vacsora menüsora:

Érkezés: 18:45, a vacsora kezdete: 19:00.

//Amuse bouche
//Pisztráng, chili, homoktövis taco
//Répa, retek, földimogyoró ceviche
//Marhanyelv, chirmole, újkrumpli
//Mangalica, répa, borsó
//Spárga, citrom
//Alma, körte, kukorica
//Petit fours

A vacsora ételsorának ára 28.000 Ft + 13,5% szervízdíj, amely tartalmaz 0,75 l ásványvizet és kávét. A jegy nem visszaváltható, de átruházható. További információkat és jegyvásárlási lehetőségeket a vacsora Facebook oldalán találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek