Farmtól az asztalig koncepcióval nyitott a Marriott Budapest új étterme

  A „farmtól az asztalig" koncepció jegyében DNB összhangban van napjaink helyi ételeket előnyben részesítő trendjével, amit nyugalmat sugárzó, prémium anyagokból építkező belső kialakítás és páratlan dunai kilátás egészít ki - írták a hotel sajtóközleményében.

  Mangalica szűz, burgonyapüré, szeder és ceruzababForrás: Budapest Marriott Hotel

  A modern magyaros étteremként pozicionált vendéglátóhely megújult dizájnnal és „farmtól az asztalig" koncepcióval nyitott újra, miután nyolc hétig dolgoztak rajta a szakemberek. A DNB, vagyis a Danube Budapest a Bauhaus stílus és kubista műalkotások jegyében újult meg és nem csak stílusos étkezőt, de otthonosságot sugárzó közösségi tereket is kapott. A kellemes atmoszféra érdekében a tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta dunai panoráma.

  Forrás: Budapest Marriott Hotel

  Az étteremben mostantól a „farmtól az asztalig" koncepció jegyében étkezhetünk, így a tányérokra elsősorban helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ételek kerülnek. Az új koncepciót a hotel csapatához 2019 elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezették be. A 210 fő befogadására képes étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!