Csillagtól csillagig fesztiválozhatunk Egerben

  Idén is Csillagtól csillagig mottóval rendezik meg az Egri Tavaszi Fesztivált, amely immár hagyományosan a 2018. évi egri csillag bor bemutatásától az Egri Csillag Weekendig tart.

  A 2017-es Egri Tavaszi Fesztivál megnyitójaForrás: egritavaszifesztival.hu

   A március 15-én kezdődő és április 28-án záruló kulturális seregszemle másfél hónapja alatt harmincnál több programmal, kiállítással, koncerttel, filmmel, valamint zenei, táncos és színházi produkcióval találkozhatunk. A fesztiválon idén is kiemelt hangsúlyt kap a borkultúra és a filmművészet: utóbbi jegyében ezúttal - március 17-21. között - francia filmnapokat rendeznek.

  A 2018-as Hungarikum piknikenForrás: egritavaszifesztival.hu/Lenart_Marton

  A Hungarikum pikniket március utolsó két napján, a Szépasszonyvölgyben tartják meg, az egri bikavér hungarikummá minősítésének második évfordulóját pedig március 21-én a várban ünneplik.
  A programok közt újdonság lesz az Uránia Mozi és Rendezvényközpontban megtekinthető, "Ki látott engem?", avagy 1919 Adytól Chaplinig című előadás, ami ötvözi majd az irodalmat a némafilmmel és a szimfonikus zenével. A különleges műsort április 8-án tekinthetik majd meg. A teljes programot az Egri Tavaszi Fesztivál honlapján olvashatják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!