Itáliát bezárták egy instant tésztás dobozba

A japán alapítású Nissin Cup Noodles cég már korábban is jelentkezett olaszos jellegű tésztákkal; itthon is lehet még kapni a paradicsomos és a gombamártásos fajtát néhány üzletben, de a legújabb ízesítésükkel még tovább mentek. Nem rég került ugyanis a japán és az amerikai boltok polcaira a BIG lasagna doboz, amiben a leírás szerint ott lesz a sajt és a húsos paradicsomszósz is - írták a The Japan Times oldalán.

Mióta a cég csökkentette az instant tészta adagjaiban az ízfokozóként használt nátrium-glutamát (MSG) mennyiséget, és a csomagocskák mesterséges színezékanyagokat sem tartalmaznak azóta a különleges ízek még inkább elcsábítják a tésztarajongókat.

Az első és eredeti csirkés rament 1958-ban küldte piacra a Nissin cég alapítója Ando Momofuku, elindítva ezzel a Nissin Food birodalmatForrás: The Yomiuri Shimbun/Kenichi Unaki/AFP

Akik már kóstolták az új lasagne ízesítést, azok szerint se nem rossz, se nem különleges. Pont azt nyújtja ízre és állagra, amit egy gyors és meleg ételnek nyújtania kell. Ha a forgalmazás úgy megy, mint eddig, akkor kóstolás erejéig a magyar boltokba is eljut valamikor.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek