New York-ban talált új helyet Párizs legendás teaháza

Ha New York városában járnak a közeljövőben, vagy éppen onnan olvasnak minket, és kedvelik a jófajta kávézókat és teázókat, illetve a forró csokit, akkor kövessék figyelemmel a híres párizsi Angelina kávéház híreit. A tulajdonosok ugyanis nemrég bejelentették, hogy New York-ban nyitják meg első amerikai vendéglátóhelyüket.

A párizsi teaház és pékség elsősorban legendás forró csokijáról ismert (Le Chocolat chaud l'Africain), melyet 1903 óta készítenek, sűrűn, krémesen és három féle különleges kakaóbab keverékéből. Az amerikai Angelina menüjéről még nem tudni sokat, de az eredeti helyen a kávéktól és teáktól kezdve, a péksüteményeken keresztül a könnyed franciás ebédekig mindent lehet rendelni, így nagy a valószínűsége, hogy a Midtown városrészben nyitó Angelinában is lesz minden, mi szem szájnak ingere – írta a The New York Post cikke. De a legjobban a legendás forró csokit várják.

Az Angelina tulajdonosai Midtown újonnan épülő, luxus apartmanházával kötöttek szerződést; így ez lesz a kávézólánc 12. Franciaországon kívüli helyszíne. A korábbi lokációk között van Japán, Szingapúr és Libanon is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek