Művészi címkéket kaptak a Vylyan Prémium borai

  A Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet első boruk palackozásának 25 éves jubileumát ünnepli, erre az alkalomra öltözött most új ruhába hét palackjuk. A Vylyan Prémium borcsaládjának 7 új címkéje egy művészi alkotó folyamaton keresztül született. A borok inspirálták a neves irodalmárokat – Cserna-Szabó Andrást, Dragomán Györgyöt, Grecsó Krisztiánt, Háy Jánost, Parti Nagy Lajost, Szabó T. Annát és Székely Csabát –, a kész művek történeteit pedig Veress Tamás tervezőgrafikus borcímke formában feldolgozta - írták a Turizmus.com oldalon.

  Forrás: Vylyan Pincészet / facebook

  A rövid novellákat – amelyekből megismerhetjük, hogy miként látják és érzik a pincészet borait a felkért írók és költők – a tervezőgrafikus látványvilágba zárta, és így kapott új megjelenést a Pinot Noir, a Merlot, a Villányi Franc, a Cabernet Sauvignon, a Montenuovo Cuvée, a Syrah és a Kékfrankos. A nagy leleplezésre kedden, a Magvető Café-ban került sor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!