Kolbásztöltő fesztiválra várják az érdeklődőket Székesfehérváron

   

  A város első, 2019-es gasztroprogramja a február 15. és 17. között, nyolcadik alkalommal megrendezett Toros- és Pálinkafesztivál lesz a belváros szívében, a Palota kapu téren. A három napos rendezvényen háztáji kolbászok, húsok és ínyenc desszertek várják a vendégeket, akiknek a fesztiválon szinte kötelező megkóstolni az ízletes pálinkákat is – írták a programokhoz kapcsolódó sajtóközleményben.

  Kolbásztöltés kolbásztöltőgéppelForrás: wikipedia.org/BratislavskaZupa

  Szintén a fűszeres húsok szerelmeseinek kedvez Fehérvár következő programja, a 2019. február 23-i Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál, amit immár hatodik alkalommal rendeznek meg a Palotaváros termelői piacán, a Jancsárkertben. Erre a programra várják a versenyző csapatok jelentkezését is, akiknek a helyszínen kell elkészíteniük a friss sütnivaló kolbászokat. A felhívásban az áll: Kóstolni, szurkolni kötelező! A reggel 6 kor kezdődő fesztiválra érkeznek kistermelők, őstermelők és kézműves élelmiszerek és disznótoros ételek gazdag választékban.

  Ugyanezen a napon még egy másik helyszínen, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban is rendeznek egy Toros fesztivált.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!