Nem árt némi TAPAStalat: sört mixelnek sajttal a sörözőben

  A crossover műfaját megújítva craftovert rendeznek a Szent András Sörfőzde budapesti márkasörözőjében, az Ogrében, ahol különféle söröket és sajtokat lehet majd együtt kóstolni tapasként – közölte a főzde hétfő este. A jelige: a sörgasztronómia határainak feszegetése.

  Az esemény nyitányát február 13-án, szerdán tartják 17.30-tól a terézvárosi Hunyadi tér 11. szám alatt. Azt írják, a saját gasztrostábjuk válogatja össze a sajt-sör kombinációkat az alkalomra.

  .Forrás: Ogre Bácsi/Facebook

  A stábot is megnevezték ám: Bukovinszky László, a főzde sörszakértője és arca, Marosvári „Ogre" László, Mircz Nárcisz, a Nárcisz Kézműves Sajtmanufaktúra tulajdonosa és újságíró barátunk, az Ogre Bácsi Söregyetem egyik állandó előadója, Maláta Kovács Gábor.

  Eseménysorozatról beszélünk, kéthetente mutatnak majd be egyetlen sör-sajt kombinációt, bár a mostani bemutatón mind a hetet meg lehet majd ízlelni. Szóval aki imádja a kézműves dolgokat, sör- és sajtínyenc, annak itt a helye!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!