Aranybarnán, ropogósan vagy bográcsban! Halfesztivál Budapesten

  Éveken át keresték neki a legjobb helyszínt, de úgy néz ki, 2019-re végre a sült halak is eljutottak a víz mellé. A VII. Budapesti Halfesztivál Az Elte Lágymányosi Campusának több ezer négyzetméteres parkolójában üti fel sátrai, így továbbra is könnyen megközelíthető marad, hiszen a rendezvény pár lépésre lesz a Petőfi Híd budai hídfőjétől, azaz a 4-6-os megállójától – írták a fesztivál Facebook oldalán.

  Így süledeznek majd a fesztiválon is - a kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

  A fűtött sátrakban a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi halgasztronómiai irányzatok jelennek meg. A kóstolható ételek között lesznek óriásbográcsban főlő finomságok, sült pisztráng, különböző magyar halak és az egyik vendég kiállító, a Myfish seefood bar jóvoltából tenger gyümölcsei is kerülnek az asztalra. Az idei év kiemelt hala pedig a keszeg lesz, amit ropogósan és frissen tálalnak majd a kiállítók sátrainál. A koncertekkel, vidámparkkal, akváriumokkal és élmény horģaszattal is készülő rendezvény látogatása ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!