Egy kóstolónyi Dezsőre invitálják a zene és a bor kedvelőket

  A 2019-es év első VinoSofia estjén Esti Kornéllal indulhatnak kalandozásokra egy becsületes városban, egy nemzetközi gyorsvonaton vagy a pesti éjszakában. A borkóstolással, muzsikával és színházzal egybekötött este karmestere Kálmán Gábor író, borszakértő lesz, akinek minden borról eszébe jut egy jó történet – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Forrás: VinoSofia / facebook.com

  Budapest Jazz Clubban, 2019. február 3-án megtartott esten Egger Géza bújik Esti Kornél bőrébe, az érdekes történeteket és finom borokat pedig Kristó Zsófia fuvolaművész, illetve Péter Oravecz kíséri majd gitáron.

  Forrás: VinoSofia / facebook.com

  VinoSofia No.1 – zenés, irodalmi borkóstoló házigazdája nemrég elkészült az est borsorával is, ami a következő lesz: Zardetto Prosecco Porta Monticano Extra Dry – DOC, Gellavilla Olaszrizling 2017, Liszkay Giulia 2016, illetve az Ikon Áfium 2015-ös bora. Hogy mely Kosztolányi-művek ihlették a válogatást, február 3-án 17h-kor kiderül. Jegyek 5000 forintért vásárolhatók a helyszínen, nyitvatartási napokon 18-22h között, illetve online.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek