Kávéfüggők és barista jelöltek figyelmébe ajánljuk!

A hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményét idén a Millenáris Park B csarnokában, tehát jóval nagyobb területen rendezik meg, mint eddig. A látogatókat két napon keresztül, 2019. február 9. és 10. között számos kiállító és kávéval foglalkozó program várja majd a 10. KávéBár Bazáron. Lesznek szakmai előadások a profiknak, és bevezető workshopok azoknak, akik most ismerkednek a barista életvitellel, vagy egyszerűen csak otthon szeretnének kávékülönlegességeket alkotni.

Forrás: pixabay.com

Az egynapos belépő, amit elővételesen február 7-ig 3000 forintért lehet megvásárolni, illetve a kétnapos belépő, ami 5500 forint, tartalmazza az egész napos kávékóstolást, valamint a borok és párlatok kóstolását is. A helyszínen vásárolt napijegy 3500 forint lesz.

A rendezvény ad otthont február 9-én a Magyar Amatőr Barista Bajnokságnak, illetve a Magyar Cup Tasters elődöntőjének, február 10-én pedig a döntőnek, illetve a HIDEGHÁBORÚ – Cold Brew Cocktail versenynek és a Bár-Beszéd bárkonferenciának.

Forrás: KávéBár Bazár 2019 / facebook.com

A kétnapos rendezvény ideje alatt azonban nem csak a bajnokságokat rendezik meg, de kísérő programként lesznek barista workshopok, előadások, kávé ízlelés-, érzékelés- és kóstolás, teakoktél-bemutató; vasárnap meglátogatják a Millenárist az Enjoy Budapest Café robot kollégái, és párlatokból készült kávékoktélokat és koktélkülönlegességeket is kóstolhatnak majd az érdeklődők. A programlista folyamatosan bővül, de az esemény Facebook oldalán már most megtalálják az eddig elkészült, órára lebontott programsort.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek