Forralt boros, téli dűlőtúrákat szerveznek Tarcalon

Tokaj-Hegyalján és Tarcalon egyre több kikapcsolódásra, pihenésre és „tanulásra" alkalmas látnivaló és élmény várja a látogatókat. A kirándulók több túraútvonal közül választhatnak, a borok szerelmesei pedig találnak itt modern technológiával felszerelt borászatokat és ősrégi családi pincerendszereket is.

A kép Mádon készült, csak illusztrációForrás: shutterstock.com / Szilard Csaki

Tarcalon jelenleg 12 borászat működik, köztük a Szedmák Borház és Pincészet, melynek Borháza a Kövesdi Pincesoron található. Az első generációs családi borászat minden évben szervez programokat, kóstolókat, dűlőtúrákat a legszebb tarcali szőlőtőkék között. És mielőtt még beköszönt a tavaszi szezon, a pincészet várja a vendégeket még egy utolsó forralt boros, téli túrára 2019. január 26-án és 27-én.

A kóstolóval egybekötött sétára szombaton és vasárnap is 11 és 15 óra között kerül sor. A minimum létszám 4 fő, ezért a tervezhetőség érdeken előzetes regisztráció szükséges. A program ára 3000 forint, ami tartalmazza a túrát a Kövesdi dűlőben és a 3 fajta kóstolt bort. A Borház és a vidék is kutyabarát, így a négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradniuk. Az eseményre a Szedmák Pince oldalán, vagy a szedmakpince@gmail.com címen lehet regisztrálni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek