Palacsinták lepik el a budapesti gasztrosétányt márciusban

Palacsinták a világ körül, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, palacsinta leves, édes és sós palacsinta, palacsinta burger és még sorolohatóak azok a különleges finomságok, amiket palacsintából lehet készíteni. A Nagy Budapesti Palacsintafesztiválon, 2019. március 8. és 10. között megkóstolhatják a legtöbb palacsintaételt, csak az Allee melletti gasztrosétányra kell ellátogatniuk - olvasható a program Facebook oldalán.

Amerikai palacsinta juharsziruppal és gyümölcsökkelForrás: shutterstock.com

A rendezvényen a legérdekesebb, legfinomabb receptek kapnak majd helyet, de a szervezők azokra is gondoltak, akik egészséges életmódot folytatnak, vagy ételalergiával küzdnek, így lesz a fesztiválon mindenmentes palacsinta is.

Versenyek is lesznekForrás: pixabay.com

Az érdeklődők a pavilonok között több mint 100 féle palacsinta vagy palacsintából készült finomság közül válogathatnak majd. De a terítéken lesznek gofrik, csokoládék és forró italok is. Mindhárom nap reggel 10 órától este 22 óráig tartanak a programok. Lesz közös palacsintasütés, palacsintaevő-verseny és utcazene is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek