Már a WWE pankrátorainak is van saját szakácskönyve

Az olyan műsorok, mint az 1993-ban indult Iron Chef, ami több mint 6 feldolgozást megélt az eredeti japán műsor óta, illetve a Top Chef, a brit Sütimester vagy éppen a magyar Konyhafőnök műsorok a bizonyítékai annak, hogy a gasztronómiai programok ugyan annyira fenntartják az érdeklődést, mint a sportműsorok. Így ha már mindenkinek van szakácskönyve, a sorozat sztároktól az elképzelt világokat betöltő számítógépes karakterekig, akkor miért ne lehetne a pankrátoroknak is.

John Cena és Triple H az egyik World Wrestling Entertainment (WWE) összecsapáson 2018-ban; itt éppen nem főznekForrás: AFP/Stringer

Ezt a lehetőséget lovagolta meg az Insight Editions kiadó, ami már megannyi szakácskönyvet kiadott a pop kultúrát alapul véve. Olvashatnak tőlük például Trónok harca, Walking Dead és World of Warcraft ihlette recepteket is. Legújabb könyvük pedig A WWE Hivatalos Szakácskönyve címet kapta és 2019 tavaszán kerül az amerikai könyvespolcokra, utána pedig online rendelhetővé is válik - olvasható a foodandwine.com oldalon.

Forrás: Insight Editions / facebook.com

A könyvben 75 receptet találnak a rajongók az előételektől a desszertekig. Az ételekhez olyan nevek társulnak majd, mint Dwayne "The Rock" Johnson vagy éppen John Cena, de a jogelőd WWF idejéből is feltűnnek a becsületbeli tagok. Ahogy az ilyen könyveknél lenni szokott, nem mindegyik recept származik az adott pankrátortól, a legtöbbjét Allison Robicelli szakácskönyvíró, blogger, cukrász és celeb séf ötölte ki és szerkesztette össze. De ahogy anno kiadhatóvá vált a Família Kft. szakácskönyve, úgy ez is biztos megtalálja majd a közönségét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek