Íme London egyik legmenőbb koktélbárja!

A London Myfair negyedében található 5 csillagos Claridge's hotel egy igazi art deco ikon és az időtlen elegancia mintája. A szálloda 1850 óta képviseli az élet minőségi, pompázatos, inspiráló és kissé dekadens oldalát; mindezt olyan mértékben, ami még pont nem csordul túl a peremen. Ennek a világnak a része a The Fumoir névre hallgató exkluzív bár is, ami már 1929 óta várja azokat a vendégeket, akik tudják merre keressék a legjobb koktélokat és a legpazarabb hangulatot. És bár 2019-ben járunk, a bár még ma is ott van a titkos ranglisták élén; a Condé Nast Traveller egyik legfrissebb cikke pedig szinte az egekig magasztalja.

A bárban napközben finom cappuccino és makaronok várják a vendégeket, este pedig előtérbe kerülnek a legjobb minőségű alkoholos italok. A patkó alakú márvány bárpult mögött olyan tehetséges mixerek állnak, akik miatt kár lenne nem koktélt rendelni.

A Funoir dizájnját Thierry Despont designer álmondta meg és váltotta valóra. A művész szenvedélyesen szereti a szépművészetet és ez a bár megjelenésén is látszik. A mély színek és kellemes tapintású szövetek dominálnak benne, amiket az arany kiegészítők és a kristálypoharakban hullámzó koktélok csillogása világít meg. Színek terén a padlizsánlila, a vérvörös bársony és a szinte fekete márvány jelenik meg; ékszeres dobozzá alakítva a hangulatot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek