Ismét lesz kiskertpiac az Anker'tben

  A kiskertpiac egy olyan vásártér, ahol a virágok, palánták, magok és kerti mindenfélék mellett természet közeli ékszereket, a szabadtéri otthon design és vintage kiegészítőit, valamint termelői finomságokat is találni.

  Forrás: kiskertpiac / facebook.com

  A standoknál kóstolhatnak és ötletelhetnek, inspirációkat gyűjthetnek és megtehetik az első lépéseket egy urbánus és fenntartható életmód kialakítása felé. És hogy a februári, első kiskertpiac az Anker't területén még hívogatóbb legyen, a szervezők „szerelemmel fűszerezték" az eseményt - írták a citygreen.hu oldalon.

  Forrás: kiskertpiac / facebook.com

  A zöld szerelem vasárnapon, vagyis 2019. február 3-án a kiállítók és árusok mellett virágkötők és dekoratőrök is jelen lesznek, hogy bemutassák a természet közeli esküvők szépségét. A rendezvényről most sem hiányzik majd a hangulatos zene, illetve a közösségi és gyerekprogramok sem. A 10 órától 16 óráig tartó eseményre a belépés ingyenes, kutyust is lehet vinni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!