Extravagáns pop-up cafe nyílik Szingapúrban

A Pusheen nevű, szürke színű, gömbölyű cica 2010-ben jelent meg egy online képregény főszereplőjeként (a grafikus igazi cicáját is így hívják), de azóta már találkozhattak vele plüssállatok és emoji ikonok formájában is. A karakter jövőre azonban még egy szinttel feljebb lép a franchise létrán, ugyanis 2019. január 6-án megnyílik Szingapúrban az első Pusheen pop-up cafe.

pusheenForrás: facebook. com

A pasztell rózsaszín, kék és szürke színekben pompázó kávézó belső kialakításán a cicakarakter megálmodója és rajzolója, Claire Belton dolgozott, a Pusheen témájú ételek megalkotásán pedig a Little Miss Bento név alatt futó Instagram étel-designer és fotós dolgozott. A kávézó étlapjára kerültek végül főételek, olyan édességek, mint a cica mintával ellátott macaronok, muffinok, kekszek és tortácskák. Italok terén pedig mindenre lehet kérni egy kis habfelhőt és szövegbuborékos kekszet - olvasható a CNN Travel oldalán.

A márciusig nyitvatartó kávézóban boltocska is lesz, ahol minden Pusheen-nel kapcsolatos ajándék megvásárolható. De azokat, akik a rajzolt cica körül kialakított bájos és kedves hangulatot szeretik, azokat simán a berendezés is leveszi majd a lábáról. Élő macskák nem járnak-kelnek majd a kávézóban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek