Hétvégén felhabzik a Corvin sétány

Immáron negyedik szezonját zárja a Serfőző különítménye a 8. kerületi Corvin Sétányon. Csapolt és üveges sörök, finom fesztiválkaják és streetfoodok egy élhető minifesztiválon.

A hangulatos rendezvényeiről elhíresüt Serfőző csapat újabb szezonjának lett vége, melyet ismét a nagy kedvencnek számító Corvin sétányon zár. Egy tartalmas év után a csapat visszatér arra a helyre, ahol már harmadik éve nyitják és zárják rendezvényeik szezonját. Ahogy azt már a Corvin Sörfesztiválokon megszokhatták, az IPA-tól a lagerig, a gyümölcsöstől a barnáig és a sörös márkák legjavával várják a látogatókat.

Forrás: facebook.com/serfozoser

A 2018. szeptember 19. és 23. közt tartó minifesztivál széles fesztiválkaja és streetfood választékkal is szolgál majd, ha megéheznének a serfőzés közben. A 2018-as Serfőző rendezvényeket többek között olyan kiállítókkal búcsúztatják, mint a Fehér Nyúl Sörfőzde, az Urdalami Sörmanufktúra, a Brewdog, az Igazi (Tiltott) Csíki Sör, a Sümegi Sörfőzde, a Yeast Side, a Gallica, a Domján Sörfőzde, a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Bigfoot Sörfőzde, a Holba, a Permon  vagí a Litovel. A kiállítók teljes listáját és a programokat itt találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek