Thaiföld minden ízével és színével Budapestre érkezik

Idén harmadik alkalommal rendez országbemutató fesztivált a Thaiföldi Királyság magyarországi nagykövetsége és a Thaiturizmus Utazási Iroda. 2018. szeptember 2-án belecsöppenhetünk a thai kultúrába a Vajdahunyad várban.

A kiállítóknál autentikus thai ételek, valódi ínyencségek, illetve kávé különlegességek várják a látogatókat. Mindenki kedvére válogathat és vásárolhat az eredeti thai kézműves termékek és ajándéktárgyak közül. Akik pedig már az utazást is tervezgetik, azok a kedvezményes utazási ajánlatok között is szétnézhetnek - írta a Turizmus.com

Forrás: Pixabay.com

A fesztivál hivatalos megnyitóján személyesen is részt vesz és köszöntőt mond Thaiföld magyarországi nagykövete, Jakkrit Srivali. A megnyitót követő programokat táncbemutatók és gasztronómiai előadások, főzőshow-k is színesítik. A színpadon „élőben" főz majd Tamási Zoltán és Vastag Tamás – a Green Thai Étterem képviselői, valamint Böröcz Zsófi, a Konyhafőnök 2018 nyertese. Az esemény idején mindenkinek lehetősége lesz belekóstolni a hamisítatlan thai konyha ízeibe. A kulináris élményekről 6 étterem gondoskodik.

Forrás: MATTphoto/Matt Steirer

A Thai Airways pultjánál regisztrálók 2 főre szóló repülőutat is nyerhetnek a légitársaság jóvoltából.

Az ingyenesen látogatható fesztivál 10.00 és 18.00 között várja az érdeklődőket a Vajdahunyad várban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek