Megnyílt az extravagáns sörhotel az USA-ban

  Ha tavaly tavasszal elolvasta cikkünket az Ohio-beli Columbusba tervezett sörös szállodáról, és azóta is csorog a nyála, jó hírünk van!

  A BrewDog skót sörmanufaktúra 2018 márciusában tett közzé egy felhívást, hogy közösségi pénzt gyűjtsenek a columbusi egyetem campusán tervezett sörhotel felépítéséhez. Úgy tervezték, az objektumban minden szobában saját sörcsap várja majd a vendégeket, akik a zuhany alatt is találnak feltöltött minibárt, és sörből készült kozmetikai termékeket is. 

  Forrás: Facebook

  Az álom immár valóra vált: a Doghouse sörhotel megnyitott – írja a Travel and Leisure. A 32 szobás szállodában a welcome drink természetesen sör, amit a lobbyban lehet elfogyasztani. A lobbyban egyébként sörrel kapcsolatos játékokra is lehetőség nyílik, ilyen például a "beer pong", illetve egy interaktív sörmúzeum. A szállodában egyébként, mint a sörgyár és a hotel neve is sugallja, kutyákat is szívesen látnak: néhány szobát kutyabarátra alakítottak ki. 

  Forrás: Facebook

  Bár forró sörben nem csobbanhat a kádban, de ezenkívül a sörgyár minden más ígéretét betartotta. Ezt azonban megteheti hozzánk jóval közelebb, a tiroli Tarrenz városkában. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!