Indiai ízvilágra váltanak a magyar street foodosok

  India ízvilágát idézi meg ötven magyar street foodos három napon keresztül, hogy a közönség eldönthesse, melyikük a legkreatívabb. A versenyt a Magyar Street Food Egyesület szervezi, ezért hamburgerből, tócsniból és lecsóból is készül majd indiai változat. Kóstolni és szavazni szeptember 7-e és 9-e között, a Food Truck Show-n lehet, ahol két fogás között indiai elefántot is simogathatnak a látogatók.

  Indiai ízvilággal készülnek a legjobb hazai street foodosok szeptemberben, az első nemzetközi Food Truck Show-n. A Kincsem Park népszerű gasztrofesztiválján idén nemcsak agár- és lóversenyeket szerveznek, hanem a food truckok is összemérik erejüket. A versenybe olyan ismert márkák is részt vesznek, mint a Zing Burger, a Kolbice és a Paneer, amelyek csak erre a hétvégre, a saját kínálatukra építve, de indiai ízvilággal találnak ki egy versenyfogást - írták a Magyar Street Food Egyesület közleményében

  Forrás: Food Truck Show

  A szervezők az őszi Food Truck Show-kat egy-egy földrész, vagy tájegység köré szeretnék felépíteni, íly módon is népszerűsíteni itthon a világ sokszínű gasztrókultúráját.

  Forrás: Food Truck Show

  A gasztrofesztivál mellett a Kincsem Parkban elefántsimogatóval és gyerekprogramokkal is várják a családokat. A szintén országjáró Street Art Show budapesti állámosán kívül itt kerül megrendezésre az országos kő-papír-olló bajnokság és a hagyományos rollerbike felvonulás is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek