Ötven fajta tokaji bort kóstolhat meg augusztusban Tolcsván

  A Tokaj-hegyaljai borvidék 25 borászatának 50 borát kóstolhatják meg a Tolcsvára látogatók, miközben változatos programkínálattal készülnek a család minden tagja számára - írja az MTI a szervezők közleménye alapján. 

  Forrás: Tolcsvai Borfesztivál Facebook

  Az augusztus 10-től 12-ig tartó Tolcsvai Borfesztivál zenei programjai három helyszínen, a kastélypark színpadán, a bormúzeum udvarán és a világörökségi pincesoron felállított színpadon folynak majd. A finom borok mellett számos együttes fellép, de koncertezik majd Keresztes Ildikó és Rúzsa Magdi, és egy Cserháti Zsuzsa 70' emlékkoncertet is tartanak. A gyerekek pedig többek között a Dalmondók gyermekműsorát, a Táncvarázs Sportegyesület bemutatóját és az Apacuka zenekar gyerekműsorát láthatják.

  Mindemellett lesz katonai bemutató, motoros felvonulás és szemle is a kastély udvarán, a fesztivált pedig 12-én este tűzijátékkal zárják. A programokról bővebben a Tolcsvai Borfesztivál Facebook-oldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek