Hamarosan a Corvin sétányon sörfesztiválozhat

  Immáron negyedik éve kerül megrendezésre a Serfőző rendezvények szezonnyitó sörfesztiválja, a Budapest egyik üde színfoltjának számító Corvin Sétányon április 18 és 22 között.

  Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy négy nap nem elég a sörfesztiválozáshoz, így idén úgy döntött a Serfőző csapata, hogy öt naposra szervezi szezonnyitó sörös ünnepet. 

  Forrás: Serfőző

  Hogy honnan érkezik a sör? Anglia, Csehország, Németország, Ausztria, Spanyolország vagy Amerika? A lényeg nem ez, csak annyi, hogy lesznek a "hárombetűsek": IPA, EPA és APA; spontán erjesztésű lambic-ok; barna porter és stout; aztán chilis, gyömbéres és gyümölcsös különlegességek; szűretlen búzák és lagerek. Természetesen a sörkorcsolyák sem maradnak el. A rendezvényen megközelítőleg 25 kiállító több mint száz típusú csapolt és üveges sörrel várja az érdkelődöket.

  Kiállítók a teljesség igénye nélkül:
  Bernard, Bigface, Bigfoot, Brewdog, Cerna Hora, Csíki Sör, Domján Sörfőzde, Etyeki Sörmanufktúra, Fehér Nyúl Sörfőzde, Fóti Sörfőzde, Fűtőház Sörfőzde, Kecskeméti Sörmanufaktúra, Krak'n Town, Pilsner, Litovel, London Pride, Pöhjala, Primátor, SüDátum: 2018.04.18-22.

  Helyszín a budapesti Corvin sétány (8. kerület), bővebben a rendezvény közösségi oldalán tájékozódhat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!